Marketing

zoekmachine optimalisatie

 

Zoekmachine optimalisatie: hoe kom je op de 1ste pagina?

Video bron: Search Clicks

 

Zoekmachine optimalisatie: Leren hoe u uw website kunt optimaliseren voor SEO en conversies is cruciaal voor het succes van uw site. Het zorgt ervoor dat uw website precies zo hard werkt als zou moeten. Als u een goede SEO heeft, kunt u meer verkeer aantrekken en meer kansen krijgen om potentiële klanten te converteren. En een website die is geoptimaliseerd voor conversies, heeft doorgaans betere statistieken, zoals tijd op pagina en bouncepercentage, wat betekent dat Google deze mogelijk hoger zou rangschikken.

 

zoekmachine optimalisatie

 

De volgende tips en strategieën leren u hoe u uw website kunt optimaliseren voor zowel SEO als conversies, zodat u de beste twee werelden krijgt.

Kies juiste zoektermen uit om op de eerste pagina van Google te bereiken.

Om de pagina te optimaliseren is er van belang dat die voldoet aan een aantal technische aspecten.

De pagina off-page optimaliseren is van belang om meer waarde te sturen naar het domein zodat het autoriteit krijgt.

SEO staat voor “zoekmachine optimalisatie”. Het is het proces van het verhogen van uw websiteverkeer door de resultaten van zoekmachines.

Zo wordt uw website beter vindbaar. Wanneer potentiële klanten termen zoeken die betrekking hebben op uw merk, hebben ze een grotere kans om uw website te ontdekken en klant te worden. Stel je voor dat je een fitnessbedrijf hebt. U biedt dieet- en trainingstips op uw website.

Je hebt ook een artikel over afvallen. Met goede SEO-praktijken heeft een persoon die zoekt op een trefwoord zoals “hoe om gewicht te verliezen” een grotere kans om dat artikel te vinden – en dus uw merk. Dat is de kracht van SEO.

Er zijn genoeg redenen om samen te leren optimaliseren voor conversies en zoekmachine optimalisatie.

Eerst moet je weten hoe ze samenwerken om een ​​slankere, productievere website te creëren.

Laten we eens kijken naar vijf specifieke redenen om uw site onmiddellijk te optimaliseren en uw site in de loop van de tijd voortdurend te optimaliseren.

Uw bedrijf snel te laten groeien met Search clicks in Belgie

Hoe u video marketing kunt gebruiken om uw bedrijf snel te laten groeien

 

Het gebruik van videomarketing is een geweldige manier om vertrouwen op te bouwen bij uw prospects, door hen te boeien met de eerste paar woorden van uw video, en met de rest van de tekst als u het goed hebt. Het is eigenlijk ongeveer 20% van alle inhoud die u zult maken.

 

Om videomarketing te gebruiken, moet u de volgende stappen uitvoeren:

 

1) Kies je videoIk gebruik graag PowerPoint om mijn video’s te maken en ik gebruik de Windows Movie Maker. Er is een veelheid van gratis inspirerende video sites op het internet. Enkele van mijn favorieten zijn You Tube, Viddler, en TubeMogul. Typ mijn naam in de Google zoekbalk. Ik heb dat net gedaan en er kwamen bijna 600.000 video resultaten naar boven. Ik hou ervan om te leren en van tevoren voor te bereiden. Als ik me een beetje lui voel, kies ik voor goede marketing bedrijf om de video zelf te doen. Als ik ervoor kies om de video te doen, zal het zeer waarschijnlijk 2-5 uur zijn.

 

2) Neem je video opJe begint in een mooi afgesloten veld met een mooie zonnige dag. Afhankelijk van de stijl die je verkiest, kan je beginnen met een korte uitleg over waarom je die plek hebt gekozen. Ik gebruik screen capture software om mijn bureau, computer en computerscherm op het schermbeeld op te nemen. Er zijn verschillende gratis programma’s op YouTube waarmee je je bureaubladscherm kunt opnemen. Over het algemeen kies ik er een waarmee je je bureaubladscherm kunt opnemen en effectief kunt opnemen.

 

Ik neem over het algemeen ongeveer 90 sec. video op en sla het op in een PowerPoint. Ik maak mijn dia’s in PowerPoint met eenvoudige tekst, lees 11 bullet points, of een script over precies wat ik ga praten over. Ik doe vier heel eenvoudige punten in het script. Je kunt dit zien als je online liftpresentatie. Met behulp van een 2.0 twist om het boeiend te houden en de video te beginnen op de juiste manier.

Ik maak over het algemeen een video van twee minuten om de video te vormen. Ik maak het script en dan lees ik gewoon mijn script voor de 90 sec. Ik ben ongeveer 3 uur bezig met het maken van het script nadat de video is opgenomen. Ik haal meestal het transcript van de audio en neem dat op in de video met een software die Camtasia heet. Ze hebben ook spraakherkenningssoftware.

 

U neemt dan de PowerPoint en zorg ervoor dat u deze gratis video in het MP3-bestand, upload ze naar uw video hosting sites zoals you tube, en leg ze aan uw vrienden en nieuwsbrief stam. Het is echt zo gemakkelijk. Voila! Je video zal op je YouTube pagina staan op een hyperlink.” naar je video. Het is ongeveer 20-30 minuten lang, en je kunt deze video op verschillende manieren delen: Vanuit een e-mail, en vanuit je blog abonnees, coretors van elke blog waar je op publiceert. U kunt er ook veel plezier mee hebben en syn26neas maken in combinatie met PowerPoint.

 

3) Vrienden makenDe reden dat zoveel mensen videomarketing gebruiken is dat ze weten dat ze een snelle impact op uw prospect kunnen maken door 10-15 minuten in uw gesprek te stoppen en informatie in hun hart te krijgen. Het verandert de manier waarop uw prospect leeft wanneer u niet op camera bent, en het is een geweldige strategie om uw prospects hongerig te houden vernieuwen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.